ASKA Islænderklub

Tilmeld dig ASKA's nyhedsbrev her og modtag 7-8 årlige nyhedsbreve med nyheder og informationer om bl.a. stævner, foredrag, kurser, ture, juniorarrangementer og tilbud..

Efter tilmelding sender vi dig en e-mail hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Vi glæder os til at sende dig nyheder og info fra og om ASKA. 

Vi passer på dine data og vi skal oplyse dette:
  • ASKA benytter MailChimp til håndtering af nyhedsbreve. Når du tilmelder dig et nyhedsbrev, gemmes dit navn og din mailadresse derfor hos MailChimp, indtil det ikke længere er relevant.
  • Du kan når som helst afmelde dig ASKA’s mails ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsbrev, via det link som du modtager på mail, når du har tilmeldt dig, eller ved at skrive til aska.bestyrelse@gmail.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
  • Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i forbindelse med ASKA’s nyhedsbreve, kan du skrive til aska.bestyrelse@gmail.com.
  • Ved udsendelse af nyhedsbreve kan der anvendes såkaldt Open Tracking, hvilket bl.a. gør det muligt at se om et nyhedsbrev åbnes af modtageren, hvornår det åbnes, information om anvendt mailprogrammel, din lokation baseret på din IP-adresse (hvorfra nyhedsbrevet er åbnet eller mailserver) samt eventuel infomation om anvendte links i mailen.
  • MailChimp er tilsluttet den såkaldte EU-U.S Privacy Shield ordning, og anvender datacentre, der kan være placeret i lande uden for EU og EØS. EU-Kommissionen har fastslået, at Privacy Shield ordningen sikrer et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau (databeskyttelsesforordningens artikel 45, stk. 1 og 3). ASKA har indgået en databehandleraftale med MailChimp. Du kan læse mere om MailChimp, MailChimps privacy erklæring samt MailChimps behandling af dine oplysninger på https://mailchimp.com/legal/
Tilmeld dig ASKA's nyhedsbrev nedenfor. Vi glæder os til din tilmelding. 
* angiver et påkrævet felt
Email Marketing Powered by Mailchimp